Telindus


Klant: Telindus
Category: Applicatie
Project date: augustus 2017
Campagne: Telindus AR Guide
Link:?Link: Content op aanvraag


De vraag

Telindus is de grootste leverancier van ICT infrastructuur in Nederland, ze leveren ondermeer aan vervoerbedrijven en overheden. Het betreft een organisatie die altijd zoekt naar nieuwe manieren om hun klanten informatie te verschaffen, en ze te betrekken bij innovaties. Daarom werd er door Telindus een Experience Center geopend waarbij klanten werden uitgenodigd om kennis te nemen van technologisch vooruitstrevende innovaties waaronder Big Data, Robotics en uiteraard ook Virtual Reality en Augmented Reality.

De executie

Niet alleen adviseerden we over het gebruik van technologie, we ontwikkelden ook een Google Tango app die fungeerde als virtuele tour gids. Via deze applicatie kunnen de aanwezigen een persoonlijke rondleiding ervaren door het Experience Center. Je kunt als gebruiker een onderwerp kiezen en de drone door de locatie volgen naar het gekozen onderwerp. Vervolgens krijg je diverse pop-ups te zien met aanvullende informatie.

‘Op aanraden van VR Owl gebruiken we de nieuwste oplossing van Google om een augmented assistente vorm te geven in het Telindus Inspiration Center. Hierdoor is vanuit alle hoeken informatie te tonen i.p.v. de beperking van de oudere augmented reality techniek. Mooi meegedacht!’

Testimonia

Heeft u ook een uitdaging voor ons applicatie team?

Neem contact op!